Home

WIJNPROEVERIJ ZONDAG 14 NOVEMBER A.S.

Het mag weer! DeWinterWijnen organiseert de najaarsproeverij in de sfeervolle zaal van Restaurant Jambon, Lieve Vrouweplein 15 te Uden. Wij zijn er weer klaar voor om u in een sfeervolle ambiance en onder het genot van enkele heerlijke hapjes te laten genieten van zo?n 60 verschillende wijnen uit de hele wereld. Diverse nieuwe wijnen zijn aan het assortiment toegevoegd zodat wij u willen verrassen met veelal wijnen die wij zelf exclusief importeren. De proeverij vindt plaats tussen 14.00 en 17.30 uur en wordt deskundig begeleid door Vinoloog Robert de Winter. De proeverij is doorlopend dus u kunt binnenlopen wanneer u wilt. In verband met Corona verzoeken wij u zich te houden aan de dan geldende maatregelen die ons door de overheid zijn/worden opgelegd. Ook verzoeken wij u om vooral vooraf te reserveren i.v.m. Corona. De entree bedraagt 15,00 euro p.p. Indien u op deze dag 12 flessen wijn bestelt krijgt u uw entreegeld terug (bij 24 flessen 2 x retour). Toegangskaarten kunt u bestellen door overmaking van 15,00 euro maal het aantal personen op rek.nr. NL28 INGB 0651323185 onder vermelding van uw naam- en adresgegevens. Kaarten en een proeflijst worden u in de week voorafgaand aan de proeverij toegestuurd. Nogmaals: Reserveren is gewenst.

Welkom op de website van deWinterWijnen uit Uden, het bedrijf dat zich sinds 2003 bezighoudt met het verkopen van lekkere wijnen uit de gehele wereld. Middels wijnproeverijen kunt u kennis maken met kwaliteitswijnen uit niet alleen de oude wereld zoals Frankrijk, Italië en Spanje maar vooral ook uit de nieuwe wereld zoals Zuid-Afrika, Australië en Chili. Ook importeren wij zelf uit Spanje, Italië en Frankrijk een gedeelte van ons assortiment. En sinds kort ook uit Zuid-Afrika en Portugal!

Wijn drinken is een beleving, een passie, genieten van. Om die passie en dat genieten zo optimaal mogelijk te beleven, bent u bij deWinterWijnen op het juiste adres. Surft u eens door deze website, maak eens kennis met de producten en laat u verrassen door de mogelijkheden van deWinterWijnen. Een proeverij bij u op de zaak of bij u thuis, een proefpakket met een selectie uit het assortiment of het samenstellen van relatiegeschenken, bij deWinterWijnen bent u op het juiste adres.

Klikt u ook eens op Casa Silva, want deWinterWijnen is partner van Casa Silva, het meest bekroonde wijnhuis van Chili. Dat betekent dat deWinterWijnen tot een select gezelschap wijnverkopers behoort die in Nederland de wijnen van dit gerenommeerde wijnhuis mag verkopen.