Proefpakket Wit 1 (12x1)

 

Land Omschrijving aantal prijs bedrag
Australië Coldridge Estate Chardonnay 1 7,50 7,50
  Deze fruitige en romige Chardonnay heeft aroma’s van rijpe perzik en tropische vruchten met een subtiele hint van eikenhout. Het is een ronde en diepe wijn met een heerlijke afdronk.  
Frankrijk Domaine du Tariquet, Ugni Blanc/Colombard 1   7,75   7,75
  De smaak is rond, vol met rijpe vruchten, rijk aan sensatie met citrus in de afdronk.  
Italië Villa Trendi, Pinot Grigio 1   7,95   7,95
  Deze wijn heeft een strogele kleur met levendige schakeringen. Zacht aan het gehemelte, met een mooi gebalanceerd zuurtje. De wijn heeft een elegant boeket, het typische aroma dat bij deze druivensoort hoort en een vleugje hooi.  
Chili Casa Silva Family Wines Chardonnay/Semillon 1   7,95   7,95
  Deze frisse wijn heeft een heldere groen-gele kleur. Aroma’s met een grote intensiteit en hinten van perzik, banaan, citrus en bloemen.  
Chili Casa Silva Colección Chardonnay 1   9,95   9,95
  Een aantrekkelijk aroma met aangename hinten van boterig tropisch fruit. Mooi in balans met het eikenhout, verfrissend en exotisch van smaak met een lange afdronk.  
Z.-Afrika Gabriëlskloof, Chenin Blanc 1   13,95   13,95
  Briljant strogeel van kleur met een neus van steenfruit met hinten van cintroengras en fijnbos, gevolgd door de geur van kruiden en honig. Een expressieve en goed gebalanceerde wijn. Complex en elegant met een uitermate lange afdronk. Gerijpt op barrique.  
NieuwZeeland Silver Lake, Sauvignon Blanc 1   9,95   9,95
  Typisch Sauvignon Blanc uit Nieuw-Zeeland, barstend met aroma's van buxus, limoen en kruisbessen. De wijn is krachtig en verfijnd. Smaak van grapefruit en subtiele noten van passievruchten met gebalanceerde zuren.  
Spanje Senorio de Osuna, Albarino 1   9,95   9,95
  De ster van Rias Baixas. Een fijne frisse en fruitige wijn met bloemen aroma's en herkenbare hinten van appel, peer, grapefruit en aromatische kruiden. Makkelijk te drinken, fris en mooi in balans. Een grootse wijn met een sterke persoonlijkheid.  
Portugal Pedra Cancela, Seleção do Enólogo Branco 1   7,95   7,95
  Intense smaak van fris citrus, groene appel, floraal tonen en mineraalachtig. Mooie zuurgraad die ook in de afdronk erg aangenaam naar voren komt. Een evenwichtige wijn. De frisse tonen zijn precies goed zonder opdringerig te worden. Ook als de wijn iets warmer wordt in het glas. Vooral de topcultivar Encruzado maakt deze wijn zeer plezierig!  
Spanje Valle de Oron, Verdejo 1   7,95   7,95
  Een topper uit Spanje. Heerlijke fruitige wijn met een mooie zuurgraad. Het bloemige waar de Verdejo om bekend staat is subtiel in de wijn aanwezig en zorgt zodoende voor een explosieve smaaksensatie.  
Slovenië Quercus, Rebula 1   9,50   9,50
  Exotische geur, aangenaam kweepeer, bloemen, peer en perzik. Duidelijke zuren en bitters, mango en rijpe perzik. Vol en krachtig. Een bijzondere wijn, anders dan anders, fruitig en elegant.  
Frankrijk Domaine Vayssette, Cuvee Clemence 1   10,95   10,95
  De kleur is bleekgeel. Een krachtige zeer intense neus met plezierige aroma's van wit fruit zoals peer en hinten van geroosterde hazelnoten. De smaak is vol vet, rond en intens.   
    12        
  Subtotaal € 111,30
  Proefkorting         11,30
  Pakketprijs €  100,00
             
    bestellen