Proefpakketten


DeWinterWijnen stelt u in de gelegenheid om één of meerdere proefpakketten te bestellen met een aantrekkelijke korting. Ieder pakket is samengesteld uit een klein gedeelte van het totale assortiment en bevat 12 flessen wijn. Dit is overigens ook de minimale hoeveelheid die u bij ons kunt bestellen. Wij zorgen ervoor dat binnen een straal van 15 km. rondom Uden dit proefpakket gratis bij u op de zaak of thuis wordt afgeleverd. De leveringsvoorwaarden vindt u elders op deze site.

U heeft de keuze uit een aantal proefpakketten waarbij wij met zoveel mogelijk wensen rekening hebben gehouden. U kunt niet alleen kiezen uit wit, rood of wit en rood maar ook uit een zgn. koel pakket met Cava, witte wijnen, roséwijnen en een dessertwijn. Ook hebben wij een proefpakket samengesteld met een selectie van wijnen van alleen maar het huis Casa Silva.

De pakketten zijn zo samengesteld dat u een goede indruk krijgt van de wijnen die deWinterWijnen in het assortiment heeft. Wij wijzen u erop dat deze wijnen een kleine greep is uit het totale assortiment, maar dat dit wel de meest gangbare wijnen zijn.