Proefpakket Wit 2 (6x2)

 

 

Land Omschrijving aantal prijs bedrag
Australië Coldridge Estate Chardonnay 2 7,50 15,00
  Deze fruitige en romige Chardonnay heeft aroma’s van rijpe perzik en tropische vruchten met een subtiele hint van eikenhout. Het is een ronde en diepe wijn met een heerlijke afdronk.  
Chili Casa Silva Family Wines Chardonnay/Semillon 2   7,95   15,90
  Deze frisse wijn heeft een heldere groen-gele kleur. Aroma’s met een grote intensiteit en hinten van perzik, banaan, citrus en bloemen.  
Zuid-Afrika Gabrielskloof, Chenin Blanc 2   13,95   27,90
  De stijl van deze Chenin Blanc is heel levendig fris. De geperste druiven fermenteren eerst in 300 en 400 liter Franse eiken vaten, waarna ze 6 tot 9 maanden rijpen op barrique. De wijn heeft een heldere briljante strokleur. De neus is in het begin ingetogen maar al vrij snel ontwikkelt zich een boeket van overvloedig steenfruit aroma’s met hinten van citroengras en fijnbos gevolgd door de geur van kruiden en honing. De smaak is rijk en romig met een hoge viscositeit. In al zijn facetten is de wijn in balans, met een frisse en lichte mineraliteit en vriendelijke karamel hinten.  
Italië Villa Trendi, Pinot Grigio 2   7,95   15,90
  Deze wijn heeft een strogele kleur met levendige schakeringen. Zacht aan het gehemelte, met een mooi gebalanceerd zuurtje. De wijn heeft een elegant boeket, het typische aroma dat bij deze druivensoort hoort en een vleugje hooi.  
Slovenie Quercus, Rebula 2   9,50   19,00
  Exotische geur, aangenaam kweepeer, bloemen, peer en perzik, duidelijke zuren en bitters, mango en rijpe perzik, vol en krachtig, goede zuren, anders dan anders, lekker eigenzinnig.  
Spanje Valle de Oron, Verdejo 2   7,95   15,90
  Een topper uit Spanje. Heerlijke fruitige wijn met een mooie zuurgraad. Het bloemige waar de Verdejo om bekend staat is subtiel in de wijn aanwezig en zorgt zodoende voor een explosieve smaaksensatie.  
    12        
  Subtotaal € 109,60
  Proefkorting         10,60
  Pakketprijs € 99,00
             
    bestellen