Proefpakket Rood 2 (6 x 2)

 

Land Omschrijving aantal prijs bedrag
Spanje Larchago, Rioja Alavesa Crianza Fabulas 2 10,95 21,90
  Deze wijn met een diep robijnrode kleur heeft minimaal 12 maanden gerijpt in Amerikaanse eikenhouten vaten. Hierna rijpt de wijn nog minimaal 6 maanden op de fles. Samen met een neus van geroosterde aroma’s van vanille geniet u van een zijdezachte afdronk. Ook al is deze wijn nu op dronk, toch kan hij nog jaren blijven liggen in een donkere ruimte.  
Zuid-Afrika Bellingham, Homestead Series Shiraz 2   13,95   27,90
  Pruimen en kruiden, zoethout en zwarte peper, vanille en confiture, zoetimpressie, war, stevig, frisse zuren, fijne kruidigheid. En dat allemaal in 1 glas.  
Portugal Pedra Cancela, Vinha da Fidalga 2   13,95   27,90
  In Carregal do Sal, in Dao, onderscheidt Vinha da Fidalga zich door het landschap en de diversiteit aan flora rondom de wijngaarden. Deze eigenschap is de basis van de Pedra Cancela Vinha da Fidalga-wijnen. Hier wordt de eerste rode wijn geboren met de combinatie van de twee belangrijkste rode druivensoorten in de regio, Alfrocheiro en Touriga Nacional. Rijping: 6 maanden in Franse eikenhouten vaten voor tweede gebruik en 6 maanden in de kelder na botteling. Kleur: Intens Robijn met rode accenten. Aroma: rood, rozemarijn en violet fruit. Smaak: goed volume in de mond, fijne en zachte tannines. Uiteindelijke smaak: elegant, complex en lange afdronk. Wat een topper, wat een smaaksensatie. Gastronomie: rood vlees, geitenkaas en zachte kazen. Levensduur verwacht: kan onmiddellijk of in de komende jaren worden geconsumeerd, mits die op een koele en schaduwrijke plek bleef liggen.   
Italië Riserva della Casa, Molise 2   9,50   19,00
  Een mooie wijn gemaakt van de Montepulciano-druif, met een prachtige uitstraling en voor een aantrekkelijke prijs. De kleur is intens robijn rood. De harmonieuze smaak is zacht met een lichte tannine.  
Frankrijk Matayac, Cahors 2   9,95   19,90
  Deze wijn heeft een granaatrode kleur met paarse nuances. De neus is zeer aangenaam met tonen van vanille en geroosterd brood. De smaak is vol en krachtig met aroma's van zwarte bessen en hout. De wijn is goed in balans met rijpe tannines en een lange afdronk. De wijn is gerijpt op eikenhout. Deze wijn heeft houtlagering gehad op eiken vaten. Cahors is een van de klassieke rode wijnen van het Franse Zuidwesten. Het is de streek waar de bekende Malbec-druif vandaan komt (lokaal: Cot), die tegenwoordig furore maakt in Argentinie. In de Cahors wordt de Malbec vaak gecombineerd met wat Merlot, om de wijn mooi af te ronden. Dat levert karaktervolle en zeer smakelijke rode wijnen op, perfect voor bij een krachtig vleesgerecht. Past bij o.a. rood (gegrild) vlees, pasta in rode saus en bij een kaasplankje.  
Chili Casa Silva Family Wines, Cab. Sauv./Carmenère 2   8,50   17,00
  Intens robijnrood van kleur met aroma’s van rood fruit, zwarte bessen en zwarte peper. Rijk, harmonieus en fruitig met een lange afdronk.   
    12        
  Subtotaal € 133,60
  Proefkorting         13,60
  Pakketprijs € 120,00
             
    bestellen