Proefpakket Gemengd

 

Land Omschrijving aantal prijs bedrag
Australië Coldridge Estate Chardonnay 1 8,25 8,25
  Deze fruitige en romige Chardonnay heeft aroma’s van rijpe perzik en tropische vruchten met een subtiele hint van eikenhout. Het is een ronde en diepe wijn met een heerlijke afdronk.  
Chili Casa Silva Family Wines Chardonnay/Semillon 1   8,50   8,50
  Deze frisse wijn heeft een heldere groen-gele kleur. Aroma’s met een grote intensiteit en hinten van perzik, banaan, citrus en bloemen.  
Duitsland Freimuth, Grauer Burgunder 1   12,50   12,50
  Karin en Alexander Freimuth runnen sinds 1989 samen de succesvolle VDP Weingut Freimuth. Met zoon Jonas is het de beurt aan de volgende generatie. Sinds zijn master in oenologie in het najaar van 2016 voltooit hij de familiewijnmakerij. Typisch voor de Rheingau is dat de huidige 13 hectare beplant is met de druivensoorten Riesling, Spatburgunder, Weisser Burgunder en Grauer Burgunder. Met matige snoei en goede verzorging van de wijnstokken verkrijgt de familie gezonde en extractrijke druiven. Deze worden in de herfst met grote zorg geoogst en vervoerd. Aangenaam zachte wijn. De nootachtige geur ontmoet aroma's van gedroogd pitfruit. Expressief en sappig: een Pinot Gris zoals het hoort. De Pinot Gris mag gerust gezien worden als thuis in de Rheingau. De teelt is immers al bijna net zo lang aan de gang als Riesling. Geteeld op lossklei in de bekende Geisenheimer Klauserweg.  
Italië Villa Trendi, Pinot Grigio 1   9,50   9,50
  Deze wijn heeft een strogele kleur met levendige schakeringen. Zacht aan het gehemelte, met een mooi gebalanceerd zuurtje. De wijn heeft een elegant boeket, het typische aroma dat bij deze druivensoort hoort en een vleugje hooi.  
Spanje Larchago, Rioja Blanco Fabulas 1   8,25   8,25
  Een frisse fruitige wijn die door veel mensen als lekker ervaren wordt.  
Spanje Valle de Oron, Verdejo 1   9,75   9,75
  Een topper uit Spanje. Heerlijke fruitige wijn met een mooie zuurgraad. Het bloemige waar de Verdejo om bekend staat is subtiel in de wijn aanwezig en zorgt zodoende voor een explosieve smaaksensatie.  
Spanje Larchago, Rioja Alavesa Crianza Fabulas 1   10,95   10,95
  Deze wijn met een diep robijnrode kleur heeft minimaal 12 maanden gerijpt in Amerikaanse eikenhouten vaten. Hierna rijpt de wijn nog minimaal 6 maanden op de fles. Samen met een neus van geroosterde aroma’s van vanille geniet u van een zijdezachte afdronk. Ook al is deze wijn nu op dronk, toch kan hij nog jaren blijven liggen in een donkere ruimte.  
Italië Rimbaldi, Montepulciano d'Abruzzo 1   7,95   7,95
  Een prima wijn voor alledag. Heerlijke intense aroma's en een mooie complexiteit.  
Portugal Pedra Cancela, Vinha da Fidalga tinto 1   13,95   13,95
  In Carregal do Sal, in Dao, onderscheidt Vinha da Fidalga zich door het landschap en de diversiteit aan flora rondom de wijngaarden. Deze eigenschap is de basis van de Pedra Cancela Vinha da Fidalga-wijnen. Hier wordt de eerste rode wijn geboren met de combinatie van de twee belangrijkste rode druivensoorten in de regio, Alfrocheiro en Touriga Nacional. Rijping: 6 maanden in Franse eikenhouten vaten voor tweede gebruik en 6 maanden in de kelder na botteling. Kleur: Intens Robijn met rode accenten. Aroma: rood, rozemarijn en violet fruit. Smaak: goed volume in de mond, fijne en zachte tannines. Uiteindelijke smaak: elegant, complex en lange afdronk. Wat een topper, wat een smaaksensatie. Gastronomie: rood vlees, geitenkaas en zachte kazen. Levensduur verwacht: kan onmiddellijk of in de komende jaren worden geconsumeerd, mits die op een koele en schaduwrijke plek bleef liggen.  
Italië Riserva della Casa, Molise 1   9,50   9,50
  Een mooie wijn gemaakt van de Montepulciano-druif, met een prachtige uitstraling en voor een aantrekkelijke prijs. De kleur is intens robijn rood. De harmonieuze smaak is zacht met een lichte tannine.  
Zuid-Afrika Bellingham, Homestead Series Shiraz 1   13,95   13,95
  Pruimen en kruiden, zoethout en zwarte peper, vanille en confiture, zoetimpressie, warm, stevig, frisse zuren, fijne kruidigheid. En dat allemaal in 1 glas.  
Chili Casa Silva Family Wines, Cab. Sauv./Carmenère 1   8,50   8,50
  Intens robijnrood van kleur met aroma’s van rood fruit, zwarte bessen en zwarte peper. Rijk, harmonieus en fruitig met een lange afdronk.  
    12        
  Subtotaal € 121,55
  Proefkorting         12,55
  Pakketprijs € 109,00
             
    bestellen